IMG_4597-1

Love my life

Ik ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen. Ik hou van het leven en geniet van zoveel leuke dingen. Heerlijk vind ik het om in de natuur te zijn, om daar te wandelen of te hardlopen. Heerlijk een terrasje pikken of lekker uit eten, een goed boek of gewoon genieten van de dag.

Mensen begeleiden, mijn passie:

Door mijn opleiding, cursussen en mijn eigen positieve ervaringen kreeg ik steeds meer de drang om het met anderen te delen. Hoe mooi is het om hiervan je werk te maken. Om mensen te mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en er zo voor te zorgen dat ze weer vol energie en plezier in het leven komen te staan. Door ze te laten voelen en ervaren dat er zo veel meer mogelijk is dan ze denken en dat ze tot meer in staat zijn. Door met hun angsten, belemmeringen, patronen en overtuigingen aan de gang te gaan zodat de energie weer kan gaan stromen. Terug in verbinding